Bieren van de tap!

Gulpener Lentebok (5,7%)

Deze licht moutige bock. Eigenwijs en fris als de lente zelf. Er is geen beter bier om van de eerste zonnestralen te genieten.

Delirium Red (8%)

Rood Vruchtenbier, toetsen van krieken en amandel, mooi balans zoet-zuur.

Jopen Sunny Day (6%)

Frisse, hazy IPA. Een American IPA vol tropische smaken van ananas, passievrucht, mango en grapefruit. Vier de zonnige dagen met een glas vol hoppigheid!

Springtij (7,5%)

Texels Springtij is een stevig blond bier met een zachte volle smaak. Gebrouwen met bijzondere hopsoorten die Springtij zijn verrassende bloemig aroma en kruidig karakter geven.

Manussie van Alles (7,5%)

Een verrassend, stevig bier van hoge gisting. Tonen van fruit, kruiden en hop geven dit amberkleurig bier karakter. Sprankelend bier met een bittere ondertoon.

La Chouffe (8%)

LA CHOUFFE brengt citrustonen in de mond, gevolgd door een verfrissende, aangenaam kruidige toets die het geheel een grote lichtheid geeft. Goudkleurige bier met een lichte hopsmaak.

Leffe Bruin (6,5%)

Zacht en romig bier met een discrete, bittere toets en een licht gesuikerde en gekarameliseerde smaak.

Gulpener Pilsner (5%)

Toegankelijk en toch karaktervol, met een subtiele hopsmaak die precies de juiste hoeveelheid bitterheid geeft.

Onze favorieten brouwerijen

Leffe Brouwerij

Gulpener Brouwerij

Als onafhankelijke familiebrouwerij geniet de gulpener al sinds 1825 van vrijheid. De vrijheid om een eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken.

Brouwerij D'Achouffe

De kabouterfamilie die Marcel in 1982 stichtte, zorgt voor de betovering die u ervaart als u van een lekkere CHOUFFE geniet. Zij zet de traditie voort om baarden in het schuim van de bieren van brouwerij Achouffe te dopen en er met volle teugen van te genieten.

La Trappe

Sinds 1884 wordt op de Abdij Koningshoeven het trappistenbier La Trappe gebrouwen. Dat gebeurt nog altijd binnen de muren van de abdij, onder toezicht van een monnik. De monniken van de abdij worden in de volksmond ‘trappisten’ genoemd.

Texels speciaalbier

Onder de Waddenlucht, midden tussen de uitgestrekte groene weiden brouwt De Texelse bierbrouwerij unieke speciaalbieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Bieren met een bijzonder verhaal en een uitgesproken smaak.

Bird Brewery

Samen werken wij aan een groenere wereld. Voor elke liter van Bird Brewery bier dat wordt verkocht, plant Bird Brewery één boom. Dat maakt de wereld een stuk groener. De bieren die er aan mee doen herken je aan het logo hiernaast.

Brouwerij de Halve Maan

Deze authentieke huisbrouwerij in het centrum van Brugge is een familiebedrijf met een traditie van zes generaties brouwers sinds 1856. Hier wordt onder andere het Brugse stadsbier, de Brugse Zot, gebrouwen.

Jopen bier

In Haarlem treffen traditie en innovatie elkaar bij Jopen. Met uiterste zorg en passie worden hoogwaardige speciaalbieren geproduceerd. Het resultaat: onderscheidend, authentiek en vol van smaak.

Leffe

Leffe vindt haar oorsprong in Notre-Dame de Leffe, een abdij van norbertijner kanunniken die in 1152 werd gesticht. De bewoners zijn sinds de stichting van de abdij bekend om het onthaal van gasten en pelgrims. In 1240 besloten de monniken de gasten te verwelkomen door hen een gezond en verfrissend drankje aan te bieden.

Brouwerij Hertog Jan

De geschiedenis van Hertog Jan begint in 1915 als vier bevriende kleine brouwers besluiten om samen een moderne Stoombierbrouwerij op te richten. Die bouwden ze vlak buiten Arcen. Inmiddels is de brouwerij het kloppende hart van ons prachtige merk Hertog Jan.